вторник, 4 октомври 2011 г.

ПОКАНА ЗА БЛАГОТВОРИТЕЛНО РЕВЮ – „ЗА ЕДНО ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО”



Visages Models Group, Fox Shops и екипът на предаването „Апартаментът” с Марта Вачкова Ви кани на  благотворителното ревю – „За едно щастливо детство”.

Каузата:
Целта на ревюто е да помогне на 10-годишния Александър Стаменов, който е с диабет и се нуждае от инсулинова помпа. Тя ще промени живота на малкия Сашко, като му осигури ежедневно нужните дози инсулин. Идеята да помогнем на Сашко е провокирана именно от майките на заболели деца, които вече имат такива помпи. Семейството на Сашко обаче, не може да си позволи да закупи помпата, която струва 9875 лв. Ето защо, ние се обединихме около каузата – да помогнем на Сашко.

Ревюто:
В ревюто ще дефилират моделите на модна агенция „Визаж” със специалното участие на Мис България 2010 Ромина Андонова. Ще се насладите и на дефилето на най-малките участници с дрехите на FOX – това са дечицата, които вече имат щастието да притежават инсулинова помпа и да се радват на детството си.
Специални гости на ревюто ще са футболните звезди от отбора на ЦСКА, а звезда на вечерта, разбира се, ще е и самият Сашко.

Мястото: Магазин FOX в Мол „Сердика”
Денят: 6 октомври, четвъртък
Времето: 19:30 часа
Вход: Свободен

Няма коментари:

Публикуване на коментар