сряда, 6 юли 2011 г.

Националeн кастинг за световния конкурс за модели "The Look of the Year"

Тази седмица стартира националният кастинг за престижното международно издание The Look of the Year. Той ще се проведе в София, в офиса на модна агенция “Визаж”, на бул. “Джеймс Баучер” 83-85,  на 8-ми и 9-ти юли (петък и събота) от 13:00 до 16:00 часа. Могат да участват всички момичета между 16 и 22 години. Най-успешните кандидатки ще бъдат допуснати до националния гала финал, който ще се проведе на 23-ти юли в гр. Сандански в популярния клуб Fashion Hall. 

Конкурсът, който се провежда за първи в България, има за цел да привлече нови таланти в сферата на сценичното модно изкуство. Националната победителка ще представи страната ни на международния финал на Look of the Year, който ще се състои на о. Сицилия през септември. 

Световният конкурс за модели The Look of the Year, дал старта на кариерата на редица звездни имена като Линда Еванджелиста, Синди Кроуфорд, Инес Састре, Нина мориц и много други, е с близо 30-годишна история. Ежегодно в него със свои представители участват над 50 държави. За първи път тази година, България ще може да се присъедини към елитната международна общност със своята победителка.

Няма коментари:

Публикуване на коментар